Tudjon meg többet a tetőépítésről!

Egy szép tetőcserép nem csak otthona ékességeként szolgálhat, hanem nagy szerepet játszik annak védelmében és megóvásában. Napjainkban utóbbiak mind hangsúlyosabb szerepet kapnak, hiszen a klímaváltozás felgyorsulásával egyre szélsőségesebb időjárási viszonyoknak vagyunk szemtanúi.

Renova Plus - A tetőépítés GAZDASÁGOS cserepe

Válassza a Renova Plus tetőcserepet, ha a cserép kiválasztásánál az ár az elsődleges szempont! 

Renova Plus termékünk fejlesztésekor elsősorban azokra a vásárlókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron tudják beszerezni a tetőfedéshez szükséges cserepeket.

A Renova tetőcserép azért lehet ideális tetőfelújításokhoz, mert:

cserép

 

Ára rendkívül alacsony

Jó hír a tetőfelújításon gondolkozók számára, hogy a Renova tetőcserepek ára rendkívül kedvező. Végre egy termék, amely egyszerre olcsó és kiváló minőségű is. Miért ilyen kedvező a Renova tetőcserép ára?

 

Szinte bármely tetőszerkezetre felrakható

A Renova tetőcserép kellően könnyű ahhoz, hogy minden, régebbi háztetőkre is feltehető legyen tetőszerkezeti átalakítások nélkül, de kellően nehéz ahhoz, hogy ellenálljon a zord környezeti hatásoknak, mint például a szélvihar, jégeső vagy a téli fagy.

 

Stabil és időtálló

A Renova tetőcserép gyártója, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., már több mint 90 éve készít a betonból, mint rendkívül tartós alapanyagból tetőcserepet! Ez idő alatt tökéletesen kiismerte annak előnyeit és kiküszöbölte hátrányait, megalkotva egy stabil és időtálló terméket. Miért ilyen stabil és időtálló a Renova tetőcserép? Bővebben

 

Teljes körű megoldás a felújításhoz

A Renova tetőcserepek mellé kedvező ár – érték arányú beton-, fém- és műanyag kiegészítő rendszerelemeket is kínálunk, amelyek elengedhetetlenek a tető teljes és szakszerű kialakításához. Mindezt oly módon, hogy azok- a tetőcserepekhez legjobban igazodjanak mind funkcióban, mind pedig színben. Milyen kiegészítőket kínálunk a Renova tetőcserepekhez? Bővebben

 

Ideális forma, bevált felületkezelés

A termék hullámos formája nem csupán otthonának biztosítja kellemes megjelenését, hanem műszakilag is fontos szerepet játszik, mivel így kiválóan elvezeti a vizet. Ívének köszönhetően rendkívül tartós, elősegíti a megfelelő szellőzést és csökkenti a hőtágulás okozta feszültséget is. Bővebben

szinte bármilyen tetőszerkezetre


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!