Tudjon meg többet a betoncserépről!

A beton, mint tetőcserép-alapanyag napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technikája. A Renova Plus tetőcserép gyártója, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. alapítói már több mint 90 éve készítenek ebből a rendkívül tartós anyagból tetőcserepet! Ez idő alatt tökéletesen kiismerték annak előnyeit és kiküszöbölték hátrányait.

Beton - a felújítók alapanyaga

 

A közel egy évszázados gyártói tapasztalatnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a tetőcserepeket kedvező ár mellett minőségi kompromisszumok nélkül tudja gyártani. Így lesz a Renova Plus tetőcserépből egy mindenki számára megfizethető termék a tetőfelújításoknál!

 

Ismerje meg a betoncserép előnyeit:

cserép

 

Alacsony vízfelvétel

A beton tömörsége miatt a csapadékot teljes mértékben elvezeti felületéről, így az nem hatol be a pórusok közé. Ennek kettős előnye van:

  • Egyrészt a fagyás-olvadás ciklusok a víz térfogatának változásával nem károsítják a tetőcserepet, az nem mállik szép, tehát megnő a tartóssága;
  • Másrészt, mivel a beton – az agyagcserepekkel ellentétben - nem szívja magába a vizet, a tető súlya nem ingadozik, és ez a tetőszerkezetre is jótékonyan hat.

 

Nagy teherbírás

A Renova tetőcserepet speciálisan a tetőfelújítók igényei szerint alkottuk meg. Nagyon magas a Renova betoncserép-felület mechanikai igénybevehetősége, így a nagy tömegű hó vagy jég, valamint a felületén járás sem okoz törést. Tömege azonban kellően alacsony, hogy a régebbi tetőszerkezetek is elbírják.

 

Fagyállóság

A modern gyártástechnológiának köszönhetően a Renova betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak. Magas szilárdságuk és felületkezelésük révén alig vesznek fel nedvességet.

 

Természetes összetevők

A betont három természetes alapanyag alkotja:

  • víz
  • kvarchomok
  • mészkő

Kell ennél természetesebb építőanyag?

 

Formaállandóság

A termelési eljárás biztosítja az állandó formát, mely az elemek jobb illeszkedését teszi lehetővé a tetőn.

 

Viharállóság

Tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar. A héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától. A Renova tetőcserepek stabilan ellenállnak a szélsőséges időjárásnak is.

cserép

 

Tévhitek a betonról

 

A betoncserép nehéz?

Épp ellenkezőleg! A Renova tetőcserép kellően könnyű, így bármelyik tetőszerkezetre felhelyezhető, azonban kellően nehéz ahhoz, hogy a zord környezeti hatásoknak ellenálljon. Ideális tetőfelújításokhoz!

 

A beton nem természetes?

A beton az egyik legtermészetesebb építőanyag. Csupán három természetes anyag: víz, homok és mészkő alkotja. Nem meglepő, hogy már az ókori Rómában is előszeretettel használták utak, vízvezetékek és épületek építésére.

 

A beton felülete nem sima?

A Renova tetőcserepek sima és porózusmentes felületüket alapanyaguknak, a nagy tisztaságú kvarchomoknak és az egyedülálló felületkezelési eljárásoknak köszönhetik.

 

Látogasson el a Renova Plus tetőcserép gyártójának, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-nek a honlapjára, ahol még többet megtudhat a betoncserepek előnyös tulajdonságairól.

viharálló és extratartós


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!