Gazdaságos tetőcserép kompromisszumok nélkül?

Renova Plus termékünk fejlesztésekor elsősorban azokra a vásárlókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron tudják beszerezni a tetőfedéshez szükséges cserepeket.

Minden érv a Renova Plus mellett szól - az ára is

 

Renova Plus termékünk fejlesztésekor elsősorban azokra a vásárlókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron tudják beszerezni a tetőfedéshez szükséges cserepeket.

Tudjon meg többet arról, hogy hogyan lehet ilyen gazdaságos a Renova Plus tetőcserép:

cserép

 

Modern gyártási technológia

A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, a Renova Plus tetőcserép gyártója, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. – rendelkezik a kelet-európai régió leghatékonyabb üzemeivel. A modern gyártástechnológia két előnnyel jár a Vevők számára: kiváló minőségű terméket kapnak – olcsón!

 

 

Közel egy évszázados tapasztalat

A Renova Plus gyártójának múltja egészen 1920-ig tekint vissza. A cégalapító család azóta foglalkozik betontermékek előállításával. Ez idő alatt tökéletesen kiismerte annak előnyeit és kiküszöbölte hátrányait.

 

 

Évtizedek óta bevált felületkezelési technológia

A felújítók tetőcserepe a legelterjedtebb felületkezelő anyagok használatával készül. A felhasznált anyagok, festékek több évtizede beváltak és bizonyított tudásúak, áruk is rendkívül kedvező.

 

Új, jóárasított csomagolás

A csomagolás alapvetően két célt szolgál. Védi a terméket, és reklámfelületként is szolgál. A Renova tetőcserepek új csomagolásánál a termékek védelme volt az első számú szempont, a reklám másodrangú. A tetőcserepeket így egy rendkívül erős és kedvező költségű csomagolás védi.

 

 

Újragondolt értékesítés és marketing

Annak érdekében, hogy a Renova tetőcserép kedvező áron kerülhessen forgalomba, a termékkel kapcsolatos marketingtevékenységek kevésbé hangsúlyosak. A termék kiadványai és a termékkel kapcsolatos információk elérhetők és letölthetők honlapunkról.

 a legkedvezőbb áron


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!