Webshop használati útmutató - Partnereinknek

Webshopunk segítségével Partnereink könnyen és gyorsan adhatják le a Renova tetőcseréppel kapcsolatos rendeléseiket. Amennyiben először ad le rendelést Webshopunkon keresztül, vagy valamelyik ponton elakadt, akkor szíveskedjék elolvasni az alábbi útmutatót. Oldalunkon rendelések leadása jelenleg csak a szerződött Partnereink számára elérhető. Termékeinkről és szolgáltatásinkról azonban regisztráció nélkül is tájékozódhat.

Webshopunk segítségével Partnereink könnyen és gyorsan adhatják le a Renova tetőcseréppel kapcsolatos rendeléseiket. Amennyiben először ad le rendelést Webshopunkon keresztül, vagy valamelyik ponton elakadt, az alábbi útmutató segítséget adhat.

 

1. Regisztráció

Webldalunkon rendelések leadása jelenleg szerződött Partnereink számára elérhető.

Regisztrációval kapcsolatos észrevételeit az info@renovatetocserep.hu címen tudja eljuttatni hozzánk.

2. Bejelentkezés

Kattintson a főoldal tetején található 'Belépés' menüpontra.

E-mail címe és jelszava segítségével jelentkezzen be weboldalunkra.

Elfelejtett jelszó esetén igényeljen új jelszót az „Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintva.

 

3. Böngészés a termékek között

Miután bejelentkezett, kattintson a 'Webshop' menüpontra, ahol a Renova tetőcserepek, beton-, fém- és műanyag kiegészítői között böngészhet.

A vásárlás első lépéseként tegye a 'Kosárba' az alapcserepet az Ön által választott színben. A Webshopban szereplő beton-, fém-, és műanyag kiegészítők ekkor automatikusan az Ön által kiválasztott alapcserép színéhez igazodva fognak megjelenni.

A kék mezőbe kattintva megadhatja, hogy az adott termékből hányat szeretne rendelni.

Miután betette 'Kosarába' az összes megvásárolni kívánt terméket, kattintson a 'Kosár' gombra, amit a jobb sarokban talál.

 

4. Kosár véglegesítése, árkalkuláció és adatok kitöltése

A 'Kosár' oldalon láthatja a megrendelni kívánt termékek listáját, láthatja áraikat, illetve módosíthatja a megrendelni kívánt mennyiséget.

Cégünk az Ön számára a nettó beszerzési áron biztosítja a terméket. Fontos tudni, hogy a nettó beszerzési ár csak regisztrált Partnereink számára biztosított.

A 'Kosár' feltünteti az ajánlott fogyasztói árat is, segítve ezzel Önnek, hogy lássa az árkülönbözetet és az árrést.

Jelenleg a Renova Webshopban leadott megrendelések költségeit csak előre utalással lehet kiegyenlíteni. Az itt választható opciók a jövőben bővülnek, melyekről bővebben itt tájékozódhat.

Az oldal alján található űrlapot kitöltve adhatja meg Vevője adatait és elérhetőségeit. Fontos, hogy valós adatokat adjon meg Vevője számára, hisz csak ez esetben tudjuk a szállítás idejéről tájékoztatni őt.

 

5. Rendelés véglegesítése

A megrendelés véglegesítése előtt, ezen az oldalon ellenőrizheti, hogy helyesek-e az Ön által megadott adatok, majd a 'Rendelés leadása' gombra kattintva véglegesítheti azt.

 

6. Mi a következő lépés?

Megrendelése leadása után hamarosan kap egy rendelési visszaigazolást e-mail címére, amely a rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza.

 

Kérdéseivel kapcsolatosan írjon az info@renovatetocserep.hu címre, vagy hívja munkatársunkat a +36(20) 9690 530 –as telefonszámon.


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!