Szállításról

A Renova Plus tetőcserepeket a Vevőkhöz és a kereskedőkhöz is ingyen kiszállítjuk! Ez annyit jelent, hogy közvetlen szállítás esetén, a honlapon szereplő árak tartalmazzák a termékeknek a Vevőhöz (szállítási címre) történő egyszeri szállítás és lerakodás költségét. A különböző szállítási módokról és feltételeiről az alábbiakban olvashat.

Szállítással és csomagolással kapcsolatos információk

 

Szállítási címre való szállítás feltételei

Cégünk a 4 raklap mennyiséget elérő rendelések esetén biztosít ingyenes kiszállítást a Vevők és Partnereink számára. A 4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség külön felszámításra kerül, melynek mértéke összesen 10.000 Ft + ÁFA. A szállítás során felmerülő költségeket Webshopunk a Kosár tartalmának véglegesítése során, rendelésének leadása előtt kiszámolja, és a végleges rendelési árhoz hozzáadja. Az árszabás részleteiről az Általános Logisztikai Díj pontban olvashat.

 

Az Általános Logisztikai Díjat a cég telepi rendelés esetén is felszámít, melynek költségeiről részletesebben az alábbi pontban olvashat.

cserép

 

Általános Logisztikai Díj

Az árlistában szereplő árak nem tartalmazzák az Általános Logisztikai Díjat, melyet minden esetben a vételár megfizetésével egyidejűleg külön kell megfizetni. Az Általános Logisztikai Díjból a raklap betétdíja az ÁSZF-ben foglalt feltételek mellett visszatérítésre kerül.

A sérülésmentes és újrahasználható állapotban lévő, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. egyedi jelölésével ellátott raklapok megrendelés helyére történő visszaszállításával egyidejűleg, a megrendelés helyén működő kereskedelmi Partner, köteles a Vevőktől a raklap betétdíjának árát a raklapok átvételével egyidejűleg készpénzben visszaszolgáltatni. A nem raklapon történő szállítás esetén megrendelésenként csomagolási és raklapbontási díj kerül felszámításra.

 

Az Általános logisztikai díjról, a raklap betétdíjról, a csomagolási és raklapbontási díjakról az alábbi táblázatban tájékozódhat:

 

Megnevezés

Nettó ár (Ft)

Bruttó ár (Ft)

Általános logisztikai díj/raklap (tartalmazza a raklap betétdíját is)

4.200

5.334

Terrán egyedi jelölésű raklap visszavásárlási ára / db (kereskedelmi partnertől cégünk által visszaszállítva)

2.000

2.540

Terrán egyedi jelölésű raklap visszavásárlási ára / db (kereskedelmi partner, vagy vevő által bólyi vagy kunszentmiklósi telephelyünkre visszaszállítva)

2.100

2.667

Csomagolási és raklapbontási díj

1000

1.270

 

Szállítási feltételekkel kapcsolatos kérdések esetén írjon a szallitas@renovatetocserep.hu e-mail címre, vagy érdeklődjön a +36(20) 9690 530–as telefonszámon.

A szállítással és a csomagolással kapcsolatos információkról bővebben az Általános Szerződési Feltételek oldalon olvashat.

renova


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!