Csakúgy mint Ön a háztető felújítása során, mi is hosszútávon gondolkoztunk a Renova Plus tetőcserép megalkotásánál. Éppen ezért vállalunk 30 éves garanciát minden egyes Renova Plus betoncserépre. A termékek garanciájáról és a garancia-szolgáltatások érvényesítésével kapcsolatosan az alábbi pontban olvashat.

A minőség záloga - 30 év garancia minden betontermékre

Akár csak egy háztető felújítása esetén, a Renova Plus tetőcserép megalkotásánál mi is rendkívül hosszútávra terveztünk. Éppen ezért vállalunk 30 éves garanciát minden egyes Renova betoncserépre.

A Garancia a Renova Plus tetőcserepek alábbi ismérveire vonatkozik:

  • méretpontosság,
  • vízzáróság,
  • fagyállóság.

A Garancia érvényesítésével kapcsolatosan az alábbi pontban olvashat.

cserép


Garancia-szolgáltatások teljesítésének feltételei és lebonyolítása

A garanciális jogosultságok kezelése a vásárláskor kiállított számla, szállító- és a gyártó által kiállított garancialevél alapján történik. A garancialevél igénylésének módjáról a kereskedő (Partner) tájékoztatni köteles a Vevőt. A garancialevelet a Gyártó állítja ki, miután a Vásárló a kereskedő Partnertől kapott számla másolatát – a vásárlástól számított, legfeljebb hat hónapos jogvesztő határidőn belül - a Gyártó részére eljuttatja postai vagy elektronikus úton (7754 Bóly, Tompa u. 10., garancia@terranteto.hu, fax:06-69/569-951). A Gyártó a kitöltött garancialevelet postai vagy elektronikus úton küldi vissza a Vásárló részére. Amennyiben a vevő a garancialevél kiadására vonatkozó igényét a vásárlástól számított hat hónapon túl jelenttette be, a garancia érvényesítésére vonatkozó jogát elveszíti.

 

Garancia-szolgáltatásunkkal szeretnénk megkönnyíteni az esetlegesen hibás termékek kicserélését. Mielőtt garancia-szolgáltatással kapcsolatos igényével kollégánkhoz fordulna, kérjük, szíveskedjék elolvasni a feltételeket és a szolgáltatások lebonyolításának menetét.

  • A tetőszerkezet és a tetőfedés megfelel az építés idején érvényes műszaki előírásoknak, vonatkozó szabályoknak és irányelveknek, valamint a gyártó alkalmazási útmutatójának.
  • A garanciaigényt írásban kell bejelenteni, mellékelve a számlát és a szállítólevelet.
  • A bejelentett kárt a Renova tetőcserép gyártójának – a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-nek – szakértője a helyszínen megtekinti és dokumentálja a kárigényt.
  • A Renova tetőcserép gyártója – a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. – az ellenőrző vizsgálatok elvégzése után írásban értesíti a bejelentőt azok eredményéről, észrevételének elbírálásáról.

Garanciális kérdésekkel kapcsolatosan írjon a garancia@renovatetocserep.hu címre, vagy hívja munkatársunkat a +36 (69) 569 950 –es telefonszámon.

renova


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!