Tetőspecialista Program

2016 tavaszán útjára indult Tetőspecialista programunk. Fontos a folyamatos képzés és tanulás, a programban résztvevő kivitelezők a szakmájuk iránt elkötelezett, magas minőséget képviselő ácsok. Bővebb információért keresse területi képviselő kollégáinkat vagy látogasson a www.acskereso.hu weboldalra.

Tetőspecialista Program

Tetőspecialista a családok szolgálatában!

Válassza a magas minőséget és megbízhatóságot, válassza az értékálló tetőrendszerek kivitelezőit!

 

A Tetőspecialista olyan magas szinten képzett, a szakmája iránt elkötelezett szakember, akinek a szakmai felkészültsége, gondolkodása teljes mértékben összeegyeztethető a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által képviselt minőség központú irányelvekkel. Ebből kifolyólag jött létre a Terrán és a kivitelezők között az a szoros partneri együttműködés, amelynek gyümölcsét a vásárlók arathatják le maradéktalanul.

A két professzionális magyarországi képzőközpontunkban képzett szakemberek munkája nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szakmailag korrekten kivitelezett tetőrendszerek épüljenek a Terrán jóvoltából. A Terrán Szakmai bizottsága által akkreditált szakemberek, azért szerződtek a Terránnal, hogy továbbra is szenvedéllyel, ám az eddiginél is magasabb színvonalon tudjanak a vásárlók igényeinek megvalósításán dolgozni.

További információért látogasson el a www.acskereso.hu weboldalra!


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!