Kereső
Belépés

Nincs Több Viharkár a Renova Tetőcseréppel

2012. szeptember 11. - Munkatársaink kezdeményezésére, a Renova tetőcserép gyártójaként, jelentős mértékű segítséget ajánlunk fel mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt időszakok viharai.

2012. szeptember 11.

 

A hosszantartó kánikula okozta szárazság után jégesőtől, viharos széllökésektől, zivatarok okozta pusztításoktól szenved időről időre az ország nagy része. A rendkívüli időjárás országszerte jelentős károkat képes okozni mind az épített, mind a természeti környezetben.

 

A tetőcserépgyártási piacon egyre nagyobb részesedéssel bíró, technológiai piacvezetőnek számító, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő cégünk magánszemélyek, intézmények és önkormányzatok részére egyaránt felajánlja tetőcserép vásárlásakor azt az árkedvezményt, amit eddig csak a nagyberuházások kaptak meg.

 

A vihar@renovatetocserep.hu e-mailcímen lehet kérni az ingyenes felmérést és tanácsadást, az építőipari nagyvállalatunk szakmai csapata minden esetben a helyszínen történő konzultálással, kedvezményes árajánlatadással igyekszik hozzájárulni a családok, közösségek és intézményi fenntartók ezen rendkívüli kiadásainak csökkentéséhez.

 

Gódi Attila ügyvezető elmondta, hogy - a biztosítókhoz beérkezett bejelentések alapján - a lakás- és épületkárok több mint harmadát a viharok, a villámcsapások és a jégverések okozzák. Az éves kárbejelentéseknek pedig összesen több mint 40 százaléka köszönhető az időjárásnak. „Munkatársaimmal mindig is aktívan, átgondoltan és valóban hatékony segítséget nyújtva dolgoztunk azon, hogy akiknél ilyen váratlan sorscsapás történik, azok a lehető leggyorsabban és legkisebb ráfordítással tehessék rendbe otthonaikat, épületeiket. Ezért ajánljuk fel most ezt a jelentős árkedvezményt, mely minden termékünkre vonatkozik."

 

Cégünk, a Renova tetőcserép gyártója, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. két évvel ezelőtt, az észak-borsodi, jégverés által sújtotta Bánréve lakóinak adományozott nagymennyiségű tetőcserepet a Magyar Vöröskereszt támogatásával, - az akkori akció is egy egyedülálló jótékonysági összefogás eredményeként jött létre cégünk aktív szervezésében.


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!